![]() |
| Povestea mea....... |
|
leya
Junior
![]()
|
Si cum se descurca cu implantul ?
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
flory
Administrator
![]()
|
Este teribil de bine,noi sintem nespus de multumiti.Cind se trezeste cere el singur sa ii pun aparatul si dupa ce il pun imi spune ca aude.Incepe sa vorbeasca din ce in ce mai mult.Noi am pierdut foarte mult timp cu logopedia aproximativ 2 ani cit am fost la Bucuresti,unde am mers degeaba.Acum fac la mine in oras de 3 ori pe saptamana si este ok.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
leya
Junior
![]()
|
Eu am pierdut 20 de ani neauzind ...si cine stie ce ma asteapta in continuare ..
Apropo implantul se vede ?Cam costa unul?Se face la ambele urechi? |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
flory
Administrator
![]()
|
Implantul costa in jur de 25 000 de euro,si ca sa vezi cum arata partea externa poti sa te uiti aici ai cam 5 variante:
http://www.medel.com.ar/ENG/US/20_Products/20_Speech_Processor/999_tempo_3.asp#. Se poate face implant bilateral dar iti dai seama,ca e foarte scump. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Vasilica
Junior
![]()
|
Am o fetita de 8 ani si la varsta de 3 ani a fost diagnosticata cu hipoacuzie bilaterala profunda.Am protezat-o la Piatra Neamt dupa o audiograma facuta la Bucuresti dar aparatele nu au ajutat-o.Dupa 3 ani am reprotezat-o si rezultatele au inceput sa apara.Ce scoala ma sfatuiti sa ii aleg?La gradinita se descurca bine,vorbeste bine si a inceput sa lege mici propozitii.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Povestea mea....... |
|
||
|